Чаша със снимка

Чаша със снимка 330 мл.

Създайте вашата уникална чаша със снимка лесно, използвайки нашите шаблони и колажи.

Персонализирана фото чаша. Подаряването на персонализирана чаша със снимка винаги е добра идея.

Това е оригинален и много практичен подарък, който със сигурност ще озарява сутрините на този специален човек.

Чаши със снимка за дълго кафе

Малка чаша за кафе със снимка 180 мл. Създайте чаша само с няколко щраквания! Супер лесно и бързо, с нашия дизайнер. За да създадете персонализирани чаши за кафе, просто изберете предпочитания от вас шаблон и качете любимите си снимки. Всички чаши за снимки по поръчка са изработени от висококачествена керамика и могат да се ползват в микровълнова печка. Персонализирана чаша за рожден ден винаги е оригинален подарък.

Тук може да създадете своята любима чаша със снимка бързо и лесно в 3 стъпки. Може да използвате някой от хилядите шаблони и колажи, или да използвате свои.  Може да отпечатате всичко, което решите и да подчертаете своята индивидуалност. След като добавите последните си щрихи към персонализираните чаши, можете да прегледате и дори да запазите дизайна си, за да го споделите с вашите колеги или приятели, преди да завършите покупката си.

1. Отворете дизайнера на продукти.

2. Добавете снимката и текста, които искате да бъдат отпечатани на чашите със снимка. 

3. Добавете в количката и попълнете данните за доставка. Това е!

Всяка поръчка се изпълнява в най-кратки срокове.

Чаша със снимка

Какво да подарим на наш скъп човек? Нашият съвет е да създадете своя собствена чаша, която е специална, тъй като е персонализирана специално за него.

Всички живеем в глобален и търговски свят. Залогът е голям, за да получим по-големи и по-добри персонализирани подаръци за нашите близки. Не повече, отколкото по време на важни дни от годината. Какво да купите на любимия човек, за да покажете своята любов и признателност към този специален човек в живота ви. Персонализирана чаша със снимка! За да е изненадата още по-голяма, може да комбинирате чашата с тениска със снимка с еднакви снимки

Това е проста част от ежедневната употреба в домакинството – всъщност част от радостта на чашата е, че може да се използва за повечето видове топли напитки. Чай, кафе, горещ шоколад. Има и дръжка, така че е много практичен. И разбира се, можете да украсите тази чаша със снимка както желаете.  Създайте вашите персонализирани подаръци сега. Може да допълните списъка с подаръци с изящна подложка за мишка, или голям пъзел със снимка, а защо не и тениска със снимка?