Подложка за мишка със снимка

Подложка за мишка със снимка

Изключително удобни за използване подложки за мишка. Неплъзгащи се и напълно персонализирани. Тези персонализирани подложки за мишка са готови да добавите вашия дизайн!

Не смятате, че персонализираните подложки за мишка не могат да повлияят на крайния резултат? Помислете отново – всеки компютър с мишка вероятно има подложка за мишка. Нормално е този персонализиран продукт да повишава ефективността и да подобрява крайните резултати при работа с компютър.

Гумена подложка

Без износване и дълъг живот, също така изключително удобни за използване на мишката.

Мека и гъбеста повърхност

Максимален комфорт за ръката, докато сърфирате в мрежата или работите в офиса.

Нехлъзгащо се дъно

Няма да се плъзга или движи по време на употреба.

podlojka za mishka sas snimka

Как да създадете своята подложка за мишка със снимка?

1. Отворете дизайнера на продукти.

2. Добавете снимката и текста, които искате да бъдат отпечатани на подложката със снимка. 

3. Добавете в количката и попълнете данните за доставка. Това е!

Смесете работа и удоволствието с персонализирана подложка за мишка за снимки. С противоплъзгащо покритие, устойчиво на петна, нашите персонализирани подложки за мишка осигуряват комфорт на китката ви, издържат на тези неизбежни разливания на кафе и придават специален щрих на бюрото ви. Независимо дали е снимка на вашето семейство или любим домашен любимец, ще ви хареса да виждате любимите си неща, докато работите. 

Подложка за мишка 

В офиса или в интелигентна работа, за работа или за забавление: колко време прекарваме на бюрото пред компютъра! Ние имаме своите навици, своите малки ритуали, обичаме да се обграждаме с подробности, които говорят за нас, карат ни да се чувстваме спокойни, като персонализирана подложка за мишка , например. Всеки си има вкусове, има и такива, които го предпочитат с правоъгълна форма, други кръгла, но никой не би могъл да каже не на подложка за мишка с правилната снимка. Той е идеалният подарък за колегата, с когото споделяте офиса, за приятеля, който е запален по компютърните науки, за вечния съученик и дори за малките, които се учат толкова бързо. Трябва само да изберете снимката, останалото с нашия диайнер е много лесно. Персонализирана подложка за мишка носи със себе си усмивка, предава емоции, изразява креативност. Изберете най-успешния кадър от любимото си пътуване, в това мечтано море с човека, когото обичате, върха на планината, който сте покорили с приятели, най-красивия му портрет или незабравимия вид на вашите деца: подложка за мишка с тази снимка ще носи радост и те кара да мечтаеш. Оригинален е и много полезен. Можете също да добавите изречение и да обогатите изображенията с някои смислени думи и ефектът ще бъде гарантиран. Персонализираната подложка за мишка е прост и креативен начин да внесете оригиналност на бюрото си или да подарите подарък на хората, на които държите. Може да допълните подаръчния комплект с тениска с щампа или малко необичаен персонализиран подарък от рода на пъзел със снимка. Естествено ако държите на класиката, винаги може да се спрете на чаша със снимка.