Пъзел със снимка

Пъзел със снимка
Пъзел със снимка

Ето колко е лесно да създадете свой собствен пъзел със снимка:

1. Влезте в дизайнерът на продукти, за да персонализирате вашия пъзел със снимка и текст.

2. Добавете снимката и текста, които искате да бъдат отпечатани на пъзела.

3. Добавете в количката и попълнете данните за доставка. Това е!

Здрава картонена подложка

Това гарантира дълготрайното използване на пъзела. Всеки пъзел идва с подложка и целофан.

Голям А3 размер с 300 части

Изживейте невероятни мигове със семейството, докато редите вашия  пъзел от 300 части.

Перфектен печат

Гланцовото покритие с брокатен ефект ще засили въздействието на снимката. Насладете се.

puzel sas snimka

Ако нощите ви са нещо като нашите, ще се окажете, че изучавате парчетата от пъзел с тиха надежда, че сте открили модел или липсващо парче. Пъзелите осигуряват безброй часове работа в екип, разговори и забавление у дома.  Персонализирате своя собствен пъзел със снимки, които вече са във вашия фотоапарат. 

Юбилейни или сватбени фотопъзели

Вероятно имате много снимки от сватбения си ден. Въпреки че винаги ще ви препоръчваме да направите свой собствен сватбен албум (в края на краищата сме малко пристрастни), фотопъзелите са забавен подарък за годишнина. Направете персонализиран пъзел, използвайки един от вашите елегантни сватбени портрети, или изберете по-хумористичен извод от големия си ден. 

Пъзели със снимка за деца

Времето, прекарано в решаване на пъзели, често е синоним на спокойствие. Те са чудесен изход за децата, за да тестват любопитството си, да работят върху умения за решаване на проблеми и да упражняват търпение. Създаването на свой персонализиран пъзел за вашето дете представлява още една забавна възможност да го научите още повече. 

Голям пъзел със снимка на природата и пътуванията

Посетете отново някои от любимите си места с пъзел със снимки от пътуване. Пъзелите с пейзажи и залези вероятно са по-трудни за решаване от типичните ви снимки на местни ястия. Добавете повече от една снимка за пътуване към вашия пъзел, за да отбележите някои от най-запомнящите се части от вашите пътувания. Поставете местоположението, координатите или годината на вашето пътуване върху пъзела за повече контекст.