Тениска със снимка

Тениска със снимка

Шаблони за тениска за една снимка

Тениска със снимка

Шаблони за тениска за две снимка

Тениска със снимка

Шаблони за тениска за три снимка

Тениска със снимка

Шаблони за тениска за четири и повече снимки
Teniska sas snimka

Тук може да създадете своята любима тениска със снимка бързо и лесно в 3 стъпки. Може да използвате някой от хилядите шаблони и колажи, или да използвате свои.  Може да отпечатате всичко, което решите и да подчертаете своята индивидуалност. След като добавите последните си щрихи към персонализираните си тениски, можете да прегледате и дори да запазите дизайна си, за да го споделите с вашите колеги или приятели, преди да завършите покупката си.

1. Отворете дизайнера на продукти.

2. Добавете снимката и текста, които искате да бъдат отпечатани на тениската със снимка. 

3. Добавете в количката и попълнете данните за доставка. Това е!

Всяка поръчка се изпълнява в най-кратки срокове.

Рекламни тениски

Направете си рекламна тениска със снимка, за да популяризирате бизнеса си, да сплотите екипа си, или да започнете своя собствена линия дрехи . Можете да поръчате една тениска със снимка наведнъж или да спестите пари, като поръчате по-големи количества в различни размери. 

Персонализирано работно облекло 

 Може да направите огромна промяна в работата ви, като не само ви предоставя по-добра, по-подходяща и удобна дреха през работната ви седмица, но и придава на вашата марка идентичност.

Важен е процесът на подбор – работите ли в гореща или студена среда, има ли вероятност дрехите ви да се замърсят или в по-голямата си част се поддържат чисти? Отговорете си на тези въпроси, или се допитайте до нас.

Тениска с щампа

Тениските със щампа са основна част от ежедневния ни гардероб – вероятно заради невероятна универсалност. Те могат да бъдат като празно платно за произведения на изкуството по начин, по който други дрехи не могат, а това означава, че възможностите за дизайн на тениски са безкрайни.

Защо персонализираните тениски са готини?

Винаги има специално усещане, когато се докоснете до творческата си страна и изработите нещо за себе си или любимите си хора. Представете си гордото чувство, което ще изпитате, когато носите своите дизайни! Ние правим това възможно с нашата гама от тениски, проектирани от вас.

Тениски с всякакъв принт по желание

Дамска или мъжка тениска със собствен текст в бяло.  Характеризира се с висока издръжливост и универсална кройка. Tениската е устойчива на деформация, дори след много пранета! 

Проектирайте своя собствена тениска

Тениските с къси ръкави са най-често избираният вид облекло поради комфорта и универсалния си характер. За да придобие обикновена тениска уникален характер, можете сами да проектирате надпис, като изберете подходящия шрифт и текст. Персонализираната тениска също е чудесна идея за подарък за любим човек! Играйте в ролята на дизайнер, изпратете ни вашия текст, изберете цвят и ние ще ви изпратим визуализация на новата ви тениска

Може дa допълните тениската със снимка с чаша със снимка, подложка за мишка със снимка, или пъзел със снимка.